Hvem er jeg, Peter Raugland?

Jeg har 5 års erfaring fra NCC Construction Denmark.
Hvor jeg arbeidet på hhv. Amager Bakke, Nyt Rigshospital, Nyt Herlev kvinne og barne Hospital og Novozymes Campus. 


Jeg er gift med Sara, sammen har vi barna Marlon, Ulla og Ingmar. 


De siste 4 årene har jeg drevet firmaet Bolig Betong AS
Hvorfor Bolig Betong AS?

Ideen min med Bolig Betong AS er å levere en NCC-opplevelse av kvalitet, finish og kundeoppfølging til de aktørene i privat og bedriftsmarkedet som trenger hjelp til støp av gulv, vegger eller trapper. Men hvor det ikke nødvendigvis finnes økonomi eller et apparatet for å hyre en stor aktør som NCC til å ta jobben.


Bolig Betongs typsike oppdrag er ikke så kompliserte. Kanskje klarer tiltakshaver eller byggmesteren selv å utføre noen deler av arbeidet. Her har jeg hele tiden vært imøtekommend, og jeg syntes det er gøy når vi sammen klarer å få til noe stort. Jeg leverer en støp i en lav toleranseklasse med en høy grad av finish. 

Vi støper fra 1 til 250 m2, men vanligvis ligger oppdragene fra 60 til 120m2. Jeg opplever fornøyde kunder som  føler seg sett og forstått. 

Når du bestiller en betongstøp av Bolig Betong AS.

- Vi jobber på timer og vi fakturerer for all medgått tid og materiell. Dette skal dekke utgifter til arbeid, til materiell, men også til fortjeneste på prosjektet og for risikoen Bolig Betong AS påtar seg..

- Når du kjøper betongen av oss, tar vi ansvaret for leveransen fra blandeverket og frem til ferdig støpt gulv. Du betaler for at den blir riktig utstøpt, med rett utstyr, med de rette behandlingene, til rett tid. 
Hva har Bolig Betong AS levert så langt?


110 støpte gulv fordelt på boliger, hytter, garasjer, låver, kjellere, boder, trapper og vegger. Langs hele Oslofjorden og oppover i fjellet!Sentral godkjenning i tiltaksklasse 1.

Vi er ansvarsforsikret i TRYG og vi leverer KS via Boligmappa.no.

Gjennomsnittlig Prosjektkostnad i 2020 er 78.000 kr.
Omsetning i 2020 er 1.40 millioner kr. 


Følg oss

Copyright © Bolig Betong AS